hamtons_style_wijzonol_muurverf20200323170019.webp

Hamptons style, op de muur

Houd je van een ingetogen kleurenmix? Dan is de Hamptons woonstijl wat voor jou. Hierin staan zachte, neutrale kleuren centraal. Liefst voert wit de boventoon, met een marine- of lichtblauw accent. 

Chique, rustig, uitnodigend en klassiek, dat is de Hamptons stijl ten voeten uit. Op de wanden kom je daarom prima weg met hoofdzakelijk wit. Het daglicht wordt zo optimaal gereflecteerd en dat geeft een fijne buitensfeer. Je moet als het ware de zachte zeebries bijna voelen!

Kies voor muurverf, of een behang in subtiele wittinten. Wanneer er een mooi glimmertje doorheen zit, in zilver of goud, creëer je ook nog eens dat rijke gevoel van de Hamptons. Gemixt met comfortabele loungebanken in ecru, zand- of wit heb je een interieur met klasse. Een wat robuustere strandstijl krijg je met behang met een rotanlook, of houtdessin.

Wil je werken met een accentkleur, ga dan voor blauw. Van navyblauw tot babyblauw, het kan eigenlijk allemaal. Of een vrolijk behang in een wit-blauw streeppatroon. Maar wil je het helemaal neutraal houden, dan staan grijstinten ook mooi. Combineer dat met houten accessoires en je waant je in een knus strandhuis.

Wie creatief aan de gang wil, kan met verf een lambrisering bewerkstelligen. Neem bijvoorbeeld een blauwe tint voor de onderkant en een wittint voor erboven tot aan het plafond. En wil je het nog verder doorvoeren, plaats dan een stoffen bankstel in eenzelfde kleur blauw ervoor. Wauw-effect gegarandeerd!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay