vloer_coretec_harringbone20200323161244.webp

Hamptons style, op de vloer

Er zijn veel vloeren mogelijk bij een Hamptons strandstijl. Toch is er één die eruit springt: de licht houten vloer. Deze nodigt je uit zo over de planken het strand op te lopen en een duik in zee te nemen.

De Hamptons woonstijl is niet voor een gat te vangen, of vloer beter gezegd. Want ben je dol op een klassieke uitstraling, dan kies je een parket in visgraatmotief met whitewash effect. Ga je meer voor strak en modern, dan is de betonlook vloer in een wit of grijstint ideaal. En de ‘gewone’ houten vloer in een lichtgekleurde uitvoering of in het wit, is altijd een goede keuze. 

Maar daar blijft het niet bij. Want ook een pvc vloer past goed in deze woonstijl. Die zijn er namelijk in zowel betonlook als houtlook, zodat je bijna geen verschil ziet met een echte betonnen of houten vloer. Tevens geschikt voor vloerverwarming, dus koude voeten zul je niet krijgen. 

Om het luxe en warme gevoel van de Hamptons stijl in je woning te krijgen, kun je grote wollen vloerkleden nemen. Of, voor een nog zachtere uitstraling, kies je voor een mix van viscose en wol. Uiteraard neem je een kleed in neutrale kleuren, zoals oestergrijs of gebroken wit. En wil je er toch een groter statement van maken, dan kies je blauw. Nog een mooie aanvulling zijn grote sierkussens op de grond: voor een extra gezellige strandsfeer met allure.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay