luxaflex_duette_en_gordijn20211202125229.webp

Trends in raambekleding: combineer gordijn met jaloezie

De trend in raambekleding zit hem in het creëren van sfeer en privacy. We werken met z’n allen vaker en meer thuis, een fijne werkruimte is een belangrijke voorwaarde om dit langere tijd goed vol te kunnen houden. Dat vraagt soms ook een ander type raambekleding. Een combinatie van raambekleding is ook een veel geziene trend in 2021. 

Met een combinatie van verschillende typen raambekleding creëer je het effect waar je op dat moment behoefte aan hebt. Of dat nou een geborgen gevoel is of juist een open blik naar buiten. 

Woon je in een drukke omgeving met veel geluiden van buiten? De juiste raambekleding kan ook geluidwerend werken. Een dupligordijn werkt niet alleen geluidwerend, maar ook isolerend. Zo sla je twee vliegen in één klap.

De populaire materialen in 2021 zijn in elk geval de natuurlijke materialen. We halen ontspanning en natuur in huis door het gebruik van deze materialen uit de natuur, grof geweven katoen, houten shutters of mooi linnen.

Naast deze natuurlijke materialen zijn we ook op zoek naar bedieningsgemak. Veel van de hedendaagse raambekleding is eenvoudig te bedienen via een afstandsbediening of een eenvoudige app op je telefoon. Zo kun je vanaf elke andere plek de gordijnen sluiten of juist open maken, met een slimme app.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay