gordijnen_holland_haag_geele_inbetweens20200901104034.webp

Een style statement maken in je interieur

Je huis is je veilige plek. Het moet aanvoelen als een cocon waar jij je als een vis in het water voelt. Dus wat houdt je tegen om uit te pakken met een persoonlijk stijl statement! Verras, verwonder en geniet van een kleurrijke, creatieve, stijlvolle, gekke of gedurfde blikvanger. 

Er zijn mensen die direct de aandacht op zich vestigen als ze ergens binnenkomen. Ze hebben charisma. Het is iets bruisends, sprankelends en aantrekkelijks. Zo’n markante verschijning kun je ook in je interieur plaatsen en dan heet het een style-statement! 

Het is eenvoudig wanneer je in een boerderij met authentieke houten balken en pilaren woont, of een villa bezit met immense raampartijen die uitkijken op een fris groen bos. Want dan heb je genoeg style-statement te pakken. Niets meer aan doen dus. Maar is dat niet het geval dan is het hartstikke leuk je eigen statement piece te maken. 

Dat doe je niet door zomaar knalgele inbetweens voor je ramen te hangen. Bedenk wat goed bij jou en je huis past. Waar word je blij van? Ben je een natuurmens, dan kan een grote plant, of een wand behangen met een tropische wildernis als blikvanger fijn zijn. Liever die rotan hangstoel voor je schuifpui bij de tuin? Dat kan natuurlijk ook. Ben je een uitbundig type, dan geniet jij er misschien wel van om alle accessoires in de woonkamer een felle kleur te geven. Een statement hoeft dus niet per se groot te zijn in omvang. Het gaat meer om het onverwachte, zoals een racefiets aan je plafond of een fraaie hangmat in de studeerkamer.

Belangrijk bij het inrichten en stylen met een statement is dat je die eyecatcher ook echt eruit laat springen. Dat doe je door het verder niet te vol te zetten met meubels en prullaria. Ook kun je denken aan het gebruik van een contrasterende kleur. Geef je blikvanger dus de ruimte en laat ‘m echt shinen! 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay