moonstone_quartz_kalei_pure_original20210525115737.webp

Tuin inrichten inspiratie

Als je er binnenshuis alles aan doet om een bepaalde stijl uit te stralen, bijvoorbeeld industrieel of romantisch, heb je die stijl dan ook consequent doorgevoerd in je tuin? Als je écht de show wil stelen is dat nog niet zo’n gek idee.

Een beetje herkenbare stijl ontstaat als vanzelf, omdat je smaak nu eenmaal je smaak is. Maar - niet anders dan binnen - is het wel iets dat je met hand en tand moet bewaken... Voor je het weet heb je dat leuke tafeltje, of die extra rotan ligstoel staan, met een robuust zitmeubel ernaast, en denk je  bij jezelf: 'dat is best een ratjetoe geworden'.

Wil je dus echt zo'n gelikte tuin uit de bladen hebben, dan is het goed om er eens rustig voor te gaan zitten, en te bedenken hoe je jouw stijl herkenbaar doorvoert in de tuin.

Hou jij van Bohemian, retro of vintage interieurs? Dan kun je echt je hart ophalen met snuisterijen zoals gekleurde lampionnen, solar vlinders verstopt tussen het groen, en gekleurde lichtsnoeren. Met - natuurlijk - een grote plofbank met veel kussens. Goedkoop van pallets, of chique van (duurzaam) hout of kunststof.

Ben jij van de robuuste no nonsense? Laat het zien met een subtiele, high-end kwaliteit. Een groot zonneterras met terrasscherm bijvoorbeeld. Met slechts enkele grote potten als eyecatcher, waarin planten staan die strak in vorm te snoeien zijn. Less is more; het moet beheersbaar blijven.

Zoek jouw tuinstijl passend bij je woonstijl, en je hele leefruimte wordt schijnbaar groter, door de soepele overloop.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay