uniluxinklemunit04_zonderlogo20210520123741.webp

Welke soorten horren zijn er?

We doen er tegenwoordig alles aan om de insecten stand op peil te houden. Lepeltjes suiker, insectenhotels, beplanting, noem maar op. Maar binnen willen we ze liever niet! Zijn ze eenmaal binnen, dan worden ze ‘vogelvrij’ verklaard. Horren zijn dan dé milieuvriendelijke oplossing.

Wie bij een hor denkt aan iets ontsierends voor het raam, kijkt verrast op als hij zich vandaag de dag inleest op het aanbod horren. Een hor is simpel gezegd geen gewone hor meer. Er is enorm aanbod van systemen, het één nog gelikter dan het andere.

Een greep uit dat aanbod: rolhorren, schuifhorren, hordeuren, plissé horren, pollenwerende horren (handig als je hooikoorts hebt!), vaste horren, uitneembare horren, buiten horren, binnen horren.... En ga zo maar door. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende kleuren, structuren en dessins.

Daarom helpen we je graag wat op weg om je keuze voor te bereiden. Wat zijn jouw wensen? Insecten buiten houden en gezond blijven door een goede ventilatie. Check, dat doen alle horren. Maar misschien heb je ook wensen ten aanzien van esthetiek, en verwacht je net wat meer van het uiterlijk van een hor. Dan slaag je zeker bij de high-end merken.

Een luxe systeem dat je huis echt aanzien geeft, is dat van vaste buiten horren. Of de Japanse plisséhor binnen. Het kiezen van de juiste kleur bij jouw woning geeft zowel binnen als buiten een gelikt effect. Maar ook praktisch gemak weegt mee. Een scharnierende deurhor voor openslaande deuren is zo’n handig systeem bijvoorbeeld.

Heb je elk jaar weer last van hooikoorts, en wil je juist binnen een veilige haven creëren? Dan is zogenaamd vlakgaas of plisségaas de oplossing voor jou. Dit gaas is namelijk niet alleen insectwerend, maar ook pollenwerend!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay