houten_jaloezie_voor_het_raam20200415113821.webp

Houten jaloezie voor het raam

Horizontale jaloezieën; wie kent ze niet? Ze passen eigenlijk in ieder interieur, doordat ze er in zoveel uitvoeringen zijn. Afhankelijk van jouw interieur en smaak, kun je kiezen uit een assortiment en soort jaloezie. 

Heb je veel hout in je interieur? Dan kom je al snel uit bij de houten jaloezieën. De houten varianten zijn echter niet altijd van hout, maar soms ook van bamboe. Er zijn zelfs kunststof jaloezieën die niet van echt hout te onderscheiden zijn. De standaard maat qua lamelbreedte voor houten jaloezieën, is 50 of 63 mm.

Maar in een strak interieur passen kunststof (tegenwoordig duurzaam PVC) jaloezieën weer beter. Deze variant is ook ideaal voor de badkamer. Geen roest en geen rot; wel de lusten, niet de lasten. Deze zijn er in de lamelbreedtes 35 tot 65 mm.

Ook strak, zijn aluminium jaloezieën. Deze zijn ook geschikt voor natte ruimtes (mits de bak ook van aluminium of kunststof is gemaakt) 25 tot 50 mm. Een hele smalle lamel, kan een heel subtiel effect geven. Een brede lamel geeft een robuuste uitstraling.
  
Welk materiaal je ook kiest, de kleurkeuze is eindeloos. Hetzelfde geldt voor eventueel (bijpassend of contrasterend) ladderband.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay