50s_glam_as_creation20210215145629.webp

Combineer gouden of zilveren trends met je interieur

Goud of zilver in huis… you love it or you hate it! Toch hoeft het niet zo zwart-wit te zijn. Want wanneer je heel subtiel deze edelmetalen laat terugkomen in je interieur, krijg je een verfijnd en luxueus geheel.

De uitspraak ‘goud is fout’ gaat allang niet meer op. Sterker nog, een vleugje goud is een ware woontrend. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat je goud op veel manieren kunt toepassen en in vrijwel alle woonstijlen. Zilver geeft vaak een wat stoerdere look, terwijl goud meer verfijnd is. Hoewel, een donkere tegel in de badkamer gecombineerd met gouden kranen, geeft toch ook een robuust effect.
 
Wanneer je goud combineert met een nagenoeg witte inrichting, bijvoorbeeld bij een Scandinavische woonstijl, dan breng je je interieur letterlijk tot leven. Matte, of glimmend gouden accessoires in een klassieke of industriële woonstijl frist de boel een beetje op. En natuurlijk zijn gouden accenten in een Botanische stijl helemaal hot. Daarentegen geeft zilver vaak een wat koelere en serene uitstraling… maar tegen een donkere muur… helemaal prachtig.

Iedereen past een trend op zijn eigen manier toe in huis. Waar sommigen helemaal ‘over the top’ gaan met gouden en zilveren meubels, of misschien zelfs een gouden panter-lamp, kiezen anderen voor een subtielere toepassing. Van een mooi gouddraad in een luchtige inbetween voor het raam, tot een zilveren print op een behang. Je interieur style je verder af met accessoires en accenten. Rest alleen nog de vraag: #teamgoud of #teamzilver...

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay