style_jouw_hotel_chique_interieur20210611095843.webp

Hotel chique woonstijl in de slaapkamer

Een hotel chique interieur weerspiegelt de luxe van hotels. Als jij je daar als een vis in het water voelt en liever niet terug gaat naar huis, maar je wil blijven wentelen in luxe, dan is een hotel chique interieur zeker weten iets voor jou!

Je kunt een hotel chique sfeer bij jou thuis creëren met kleine aanpassingen in je decoratie. Kies bijvoorbeeld voor lampen van rookglas, zwarte kozijnen en deuren, een velvet bank, een hoogpolig vloerkleed of een mega vaas op de eettafel.
 
Wil jij de hotel chique sfeer verder doorvoeren in huis dan alleen een paar accessoires? Kies er dan voor om je muren, de vloer of de raambekleding aan te pakken. Wat betreft de raambekleding doen zwarte houten jaloezieën het goed in deze woonstijl. Maar wat te denken van dikke velvet gordijnen? Dat geeft ook een luxe uitstraling. De vloer in een hotel chique interieur is helemaal van deze tijd: kies voor visgraat PVC of tegels van PVC.

Ga je rigoureus de boel aanpakken om jouw huis in een hotel chique stijl te brengen? Leef je dan uit met behang! Kies voor een goud behangetje of een behang met leatherlook. Ook fotobehang met prints van de ‘Oude Meesters’ hebben een luxueuze uitstraling. Wil je liever aan de slag met kwast en roller (of een combinatie met behang)? Verf dan jouw muren én plafond in okergeel, donkergroen, kobalt blauw, bordeauxrood of antraciet.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay