wonzhimmer20211029114603.webp

Muur kleuren in je interieur

De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.

Helemaal zen in huis, dat is toch wat je wil? De juiste kleuren helpen daarbij. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen de kleuren zoekt die jij mooi vindt, maar die ook nog eens helemaal passen in jouw interieur!

Kies de kleur bij de ruimte
Niet elke kleur laat een ruimte sprankelen. Een rode muur is bijvoorbeeld een heus statement. Toch kun je er ook een beetje tureluurs van worden. Ook een felle kleur blauw kan overweldigend zijn in je huiskamer. De oplossing? Wellicht past de kleur prima in een andere ruimte zoals je slaapkamer. Een goede mogelijkheid om ‘m daar op de muur te proberen!

Accessoires voor de perfecte kleur
Om een ruimte helemaal af te maken wat betreft kleurgebruik, kun je natuurlijk ook accessoires gebruiken. Ga voor rood of neon om het effect van je lievelingskleur optimaal in te zetten. Door de kleur vaak terug te laten komen, benut je wél de leuke kanten van de kleur, en kun je tot rust komen in een interieur dat helemaal klopt!

Ga op ontdekkingsreis!
Eigenlijk is er geen kleur verkeerd in je interieur, wel past de ene kleur beter in de ene ruimte dan de andere. Het is aan jou om uit te vinden welke kleuren dat zijn, zodat je jouw huis helemaal je thuis laat zijn!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay