fresco_lime_paint_pure__original20201119105137.webp

Kleur grijs toepassen in je interieur

Grijs is terug van weggeweest! De kleur die ook wel gezien wordt als ultieme basiskleur voor je interieur, is weer helemaal hot! En dat is goed te begrijpen: je kunt er niet alleen allerlei kleuren mee combineren, het zorgt ook nog eens voor rust en geeft een chique uitstraling. Ga je juist voor een wat ruigere look, dan biedt grijs je genoeg mogelijkheden om je interieur helemaal naar jouw smaak te in te richten. Hoe je dat doet, lees je hier.

Dat grijs saai is, is een fabeltje. Met grijs kun je juist alle kanten op om jouw interieur helemaal naar wens te in te richten. Welke stijl je ook kiest, grijs speelt er maar wat graag een verbindende rol in. We geven je graag een aantal tips hoe je jouw interieur een boost geeft. Met een tintje grijs welteverstaan!

Zacht en elegant
Kies je voor een lichtgrijze, in plaats van een witte muur, dan heb je meteen een luxe uitstraling te pakken. Een uitstraling die zorgt voor rust en tegelijkertijd prima te combineren is met eigenlijk alle kleuren. Kies je bijvoorbeeld voor grijs in combinatie met een zachte pasteltint, dan versterk je het rustige effect, en behoud je een speelse en gezellige uitstraling. Ook mooi te combineren met kleurrijke accessoires zoals een bank, kast of planten.

Of juist een natuurlijke look
De betonlook is een absolute trend, en niet alleen op je vloer prima te gebruiken. Ook op je muur of in meubels kun je een verf gebruiken om een wat ruigere look te creëren. 

Ideaal voor in huis
Andere kleuraccenten maken het verschil, dus valt er genoeg te kiezen. En dat is wat grijs in huis zo leuk maakt. Je kunt er eindeloos mee combineren en experimenteren. Dus ga je voor een grijze muur en rode bank, maak je van een grijze bank een eyecatcher door er hippe kussens in pasteltinten op te leggen? Of is die betonlook-kast in combinatie met een turquoise muur helemaal voor jou? Wat je ook kiest, grijs is dé kleur voor een geweldig interieur!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay