vloerkleed_desso_herfstkleuren20200918104440.webp

Vloerkleed op maat in herfstkleuren

Net zoals het blad van een boom van kleur verandert, past jouw huis zich ongemerkt aan, aan de veranderende seizoenen. Je haalt de plaids weer uit de kast, koopt dat leuke kussentje, en stalt de waxinelichtjes uit.

Die prachtige herfstkleuren, die zo typerend zijn voor dit seizoen, staan bekend om hun knusse gezelligheid. Warm rood, zonnegeel, koperbruin, maar ook mosgroen. Maar wat als jouw huis een hele andere stijl heeft? Misschien woon jij wel heel Scandinavisch licht. Of hou je van witte brocante romantiek, of juist van strak industrieel met veel grijs.

Dan is het goed om te weten dat je in elke woonstijl dat warme herfstgevoel kunt creëren. Door heel subtiel wat meer natuurlijke materialen toe te voegen, zoals hout, bamboe en riet. En door het ‘knuffelgehalte’ van materialen te versterken. Denk aan een hoogpolig, wollen kleed onder je voeten. Mooi in een donkere kleur zoals aubergine of roestbruin. Dat hoeft er niet per se het hele jaar door te liggen. In de zomer kan het kleed bijvoorbeeld aan de wand gehangen worden als je klein behuisd bent. En dan haal je een zomerkleed van zolder. In een lichtere kleur; dat maakt vooral het verschil.

Maar misschien wel het allerbelangrijkste zijn jouw basiskleuren. Als alles spierwit is bij jou, dan krijg je al snel een ‘steriele’ ervaring. Hetzelfde geldt voor grijs, of zwart/wit en andere harde contrasterende kleuren. 
De herfst laat ons als geen ander seizoen, het belang zien van kleuren die zich zachtjes ‘voegen’. Dat zijn vrijwel altijd kleuren waar een beetje geel doorheen zit. Zij maken harde, of koude kleuren weer warm. 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay