bn_atelier_collectie_lambrisering_effect_groen20200113161357.webp

Kleur op de muur

Strak gestucte muren kun je natuurlijk een nieuwe frisse uitstraling geven met een lik verf. Met een paar uurtjes werk, ziet de muur er weer als nieuw uit. 

Met een lik verf geef je je kamer weer een frisse, nieuwe uitstraling. Maar ben je uitgekeken op een effen kleur, denk dan ook eens aan een geverfde lambrisering in een donkere kleur, met daarboven een lichtere kleur. Staat prachtig en chique. En heb je huisdieren of kinderen? De donkere kleur is stukken minder besmettelijk dan een lichte kleur. Je houdt je muur dus gemakkelijker schoon.

Wil je echt eens iets anders? Kies dan voor behang. Behang is tegenwoordig super hip. Er zijn honderden boeken met stalen in verschillende materialen aanwezig. Van natuurlijk behang in jute, katoen of kurk, tot vinyl of vliesbehang, kleuren en dessins. Behang met prints of met veel kleur zijn een blikvanger in jouw kamer. Behang om aan te raken, daar word je toch blij van? 

En ben je er na verloop van tijd weer op uitgekeken? Het duurt waarschijnlijk langer om een nieuw behang te kiezen, dan om het aan te brengen. Bij veel soorten behang smeer je tegenwoordig de muur in met lijm, in plaats van de baan. Dat maakt de klus een stuk gemakkelijker. Zelfs in je eentje is behangen een klus waar je je handen niet voor hoeft om te draaien! En hou je niet van klussen, laat dan de vakman de klus voor je klaren en dan zorg jij gewoon voor een lekker kopje koffie of thee! 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay