aubergine_kozijnen_po20200821082540.webp

Trendkleuren voor deuren en kozijnen

Laat je binnenkozijnen en deuren shinen met deze trendkleuren.

Dat je kozijnen onderdeel zijn van je interieur, weet je natuurlijk allang. Maar wist je dat je ze ook de hoofdrol kunt laten spelen? Hoe je dat doet? Met een van deze geweldige trendkleuren! Welke kleur kies jij?

Geel
Het licht van de zon het hele jaar door in huis? Kies dan eens voor de trendkleur geel. Deze kleur brengt vrolijkheid en licht in je huis, en is daarom ideaal voor je kozijnen.

Aubergine
Liever een warmere, rustigere uitstraling? Aubergine is dé kleur die dat allemaal in zich heeft. En ook nog eens prachtig kleurt bij bijvoorbeeld een houten vloer of een vloer met betonlook. Houd je de kleur van je muren licht, dan maak je van je kozijnen, ware sieraden voor je huis!

Donkergrijs
Gek op een industriële woonstijl? Breid deze look dan uit naar je kozijnen. Zo leg je nog meer accenten die helemaal passen in je interieur.

Groen
De kleur Tranquil Dawn is niet voor niets ‘kleur van het jaar’ en dus ook de zachtgroene tinten passen helemaal in jouw huis. En zorgen voor nóg meer sfeer in bijvoorbeeld een romantisch interieur.

Lichtblauw
Voor de dromerige beach-stijl kies je zachtblauwe kozijnen. Combineer deze met zandkleuren, wit en accentkleuren rood en donkerblauw voor het ultieme beach-life gevoel.
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay