krijtverf20230710151837.webp

Waar krijtverf kopen

Door de samenstelling van krijtverf is die erg milieuvriendelijk en gemakkelijk om te gebruiken.

Iets anders dan standaard?

Vind krijtverf in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Krijtverf is een uitstekende muurverf. Deze watergedragen, minerale verf is in een scala aan kleuren. Maar vergeet ook de grijstinten niet, want juist met krijtverf kun je hier magische resultaten mee verkrijgen.

Met krijtverf krijg je een veel egaler effect dan met kalkverf, dus er is een duidelijk verschil. Krijtverf geeft echt die kenmerkende matte en fluweelachtige uitstraling. Het heeft meer krijt en pigmenten dan gewone verf, waardoor de kleuren een dieper en matter effect krijgen.

Krijtverf is een 100% natuurproduct, volledig vrij van chemicaliën. Het bestaat letterlijk uit enkel natuurlijke pigmenten, gemengd met water en krijt. Daarmee is het dus een natuurproduct. Je kunt het gebruiken op zowel muren als meubels (uiteraard moet je dan wel het juiste type krijverf voor jouw klus kopen).

Wij hebben verschillende merken krijtverf in onze winkels. Kom langs en laat je inspireren. Dan kunnen we meteen adviseren voor jouw situatie, of er nog een ondergrond nodig is, welke materialen je nodig hebt, en hoe je de krijtverf het beste op kunt brengen. 

Deel dit artikel

Andere uitstraling?

Ontvang persoonlijk advies over krijtverf in onze winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay