luxaflex_duette_grijs20210107135240.webp

Kwalitatief goede raambekleding gaat jaren mee

Wat je voor de ramen hangt, zegt onnoemelijk veel over jouw persoonlijke stijl en smaak. Dat zie je van buitenaf dus al. Hangen er strakke duo rolgordijnen voor de ramen, dan weet je wat je binnen kunt verwachten.

Binnenshuis is er bijna niets dat zo bepalend is voor de aankleding van je huis als wat je voor de ramen hangt. In één klap kan je woning áf zijn. Maar je kan ook de plank volledig misslaan… Wil je zeker van je zaak zijn, ga dan naar de vakhandel en neem een proefplankje of stuk vloerbedekking mee, en liefst ook een kleurstaal van de muren. 

Wanneer je precies de juiste kleurcombinaties op elkaar afstemt, ontstaat onmiddellijk een ‘wow effect’. Gordijnen uitzoeken is dan ook echt iets om lekker de tijd voor te nemen. Met raambekleding ga je niet over één nacht ijs. Het hangt er weer voor jaren, want het is een behoorlijke uitgave.

Dat hoeft het natuurlijk niet te zijn, maar dat is wel aan te raden. Wat raamdecoratie namelijk echt fraai maakt, is niet alleen die exact gematchte kleur, maar ook de kwaliteit. Hoe strak de dupligordijnen in je raamkozijn hangen, en hoe fijn de structuur is bijvoorbeeld. Of hoe chique die shutters op maat je huis maken. 

Dit principe geldt eigenlijk voor alle raamdecoratie. Zo herken je chique gordijnstoffen van meters afstand, en deze vallen ook mooier door betere confectie en breder band. Niet alleen de kenner ziet dat verschil.

Tot slot mag je dan ook meteen allerhande geautomatiseerde bedieningssystemen verwachten. Bezuinig dus niet op je ramen, want ze zijn het venster dat een blik geeft op jouw smaak.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay