cachet_collectie_holland_haag20201201150437.webp

Kerstversiering combineren met raamdecoratie

In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 

Als het buiten koud is, geniet je nog meer van de behaaglijke sfeer die gevoerde overgordijnen geven. Letterlijk en figuurlijk, want ze werken isolerend en geluiddempend, en ze zien er ook sfeervol en cosy uit. Tijdens de kerstdagen is het leuk de raampartijen wat op te vrolijken en extra sfeer te geven. Dat kan met raamstickers, spuitsneeuw, kerststerren, lampjes of andere decoraties. 

En die ‘andere decoraties’ kun je naar wens zelf maken of kant en klaar kopen. Denk eens aan een grote bos eucalyptus takken, omwikkeld met een stoer touw dat je aan de gordijnrails hangt. Staat leuk bij de diverse kersttrends van dit jaar, zoals Nature’s Gift of Pink Forest. Aan de slag met kralen in een kleur en vorm naar jouw wens is ook een goed idee. Maak er een prachtig kerstkoord van, waarbij je aan de uiteinden afsluit met een kerstbal. Speels gedrapeerd aan de rails of roede is dat een origineel DIY kerststukje!

Iets traditioneler zijn de groene kerstkransen. Maar daardoor niet minder mooi. Tip: hang zo’n krans aan glanzend lint in de kleur die bij jouw gordijnen past.
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay