hotelchiquegordijnen20210611120053.webp

Hotel chique gordijnen en raambekleding

Een hotel chique interieur is hartstikke hip. Stel op jouw vloer liggen mooie antraciete PVC-tegels en je hebt de wanden in een donkerblauwe tint geverfd. Dan is je huis in de hotel chique sfeer bijna klaar. Het enige dat nog ontbreekt is raambekleding.

Wat kies je voor een raambekleding bij een hotel chique interieur? Heb je er al eens op gelet wat er in luxe hotels voor de ramen hangt? Vaak plafondhoge inbetweens om het felle licht overdag buiten te houden. Ook niet overbodig bij een woonkamer aan de straatkant als je niet wil dat alle langslopende mensen naar binnen gluren.

Kies in een hotel chique interieur voor een naturel tint voor de inbetweens. Daarover heen hangen in hotels vaak dikke verduisterende overgordijnen in een donkere kleur. Dat wil je thuis toch ook? Kies bijvoorbeeld voor velvet in dezelfde kleur als de wand! Dan valt het gordijn overdag bijna niet op.

Ben jij niet zo’n fan van gordijnen en inbetweens? Dat kan. Ook voor jou is er geschikte raambekleding in jouw hotel chique interieur. Zwarte houten jaloezieën bijvoorbeeld. Hiermee kun je zelf de lichtinval bepalen overdag. En ‘s avonds als de lampjes aan gaan, draai je de jaloezieën gewoon dicht! Heb je een groot slaapkamerraam dat je graag open zet, dan zijn inbetweens die je zo opzij schuift, ook een mooie oplossing.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay