marmer_look_vloer_interfloor20200810164622.webp

Marmer op de vloer, tafel of muur is heel trendy

Marmer is niet weg te denken uit de interieurtrends! Wist je dat marmer je interieur een chique boost geeft? En dat je met elk budget, je huis een luxueus uiterlijk geeft met een ‘touch of marble’? Hoe je dat doet? Lees snel verder!

Denk jij aan marmer, dan denk je wellicht aan de grote huizen van de ‘rich & famous’, met uitgestrekte vloeren om op weg te dansen. Wist je dat je marmer op heel veel andere plekken in huis kunt gebruiken om je interieur een nieuwe look te geven? 

Met een donkere marmeren vloer versterk je het rustige effect, een lichte vloer met marmer zorgt voor een echte eyecatcher in huis. Maar ook op andere plekken is marmer niet meer weg te denken. Wat dacht je van raamdecoratie met een marmerlook? Gordijnen of vitrage met een marmer-look brengen rust in je interieur en brengen andere accentkleuren in je huis tot leven!

Meubels met een marmeren tintje zijn ook helemaal hot! En je hoeft geen echt marmer te gebruiken om je meubels die marblelook te geven. Met een plakplastic tover je een tafel eenvoudig om tot chique plek om uren aan te tafelen. En, niet van echt te onderscheiden!

Marmer combineer je heel makkelijk met andere natuurlijke materialen zoals hout, koper en kurk. Ook met een goudkleur is het perfect te combineren en zorgt voor wat bling-bling in je interieur.

Liever een subtiel marmeren accent in je interieur? Dat kan ook. Heb je een kussen dat een nieuwe sloop nodig heeft, kies dan voor marmer in een leuke, hippe kleur. Zo past marmer in elk interieur, ook dat van jou!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay