eijffinger_master_bedroom_carmen_collectie20200508152035.webp

Slaapkamer met muurverf of het nieuwste behang

Hoog tijd om je slaapkamer van een nieuwe look te voorzien? Zodat je slaapkamer dé plek is om te ontspannen en helemaal jezelf te zijn? Goed idee! Lees hoe je jouw slaapkamer omtovert tot een slaapkamer die gezien mag worden. Welke hippe combinaties maak jij?  

Kleurgebruik zorgt voor sfeer in je slaapkamer. En dat is maar goed ook, want spelen met kleur is dé trend van het voorjaar. Een romantisch roze behang, een azuurblauwe verf of een fotobehang met tropische prints? Het kan allemaal!

Om alles in je interieur op elkaar af te stemmen, kies je voor bijvoorbeeld twee of drie hoofdkleuren, die je laat terugkomen op je muren, in je accessoires, sierkussens en beddengoed. 

Niet alleen met kleur leg je accenten, ook met een personal touch creëer je een interieur dat helemaal bij je past. Kies bijvoorbeeld voor een fotomuur, met jouw mooiste foto’s in fotolijstjes, gecombineerd met een spiegel die zorgt voor een ruimtelijk effect. Zo wordt jouw muur een ware eye-catcher!

Gaan je handen jeuken als je denkt aan doe-het-zelven? Ga dan voor een zelfgebouwde garderobekast met voldoende kastruimte voor alle seizoenen. Gebruik je daarbij bijvoorbeeld gerecyclede materialen, dan doe je helemaal mee met de duurzame trend. Zo combineer je mooi met functioneel; de ideale combinatie voor elke slaapkamer!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay