duette_in_slaapkamer20200508143115.webp

Slaapkamerraam verduisteren om lekker te slapen met goede raambekleding

Heerlijk, die lentezon. Wil jij ook zolang mogelijk van het daglicht genieten? Behalve in je huiskamer, is het licht van de lente ook heel fijn in de andere vertrekken in je huis, zoals de slaapkamer.

Vooral in je slaapkamer wil je niet alleen het licht binnenlaten; ook wil je muggen zo veel mogelijk buiten houden. Net als de warmte die soms iets te veel van het goede kan zijn in de Nederlandse, bijna tropische zomers. Maar hoe doe je dat? En ook nog een beetje stilistisch verantwoord?

Een goede hor is onmisbaar voor een goede nachtrust. Kies je daarbij voor een verduisterend rolgordijn, dan houd je niet alleen de warmte van de zon, maar ook het licht buiten. Ideaal voor een goede nachtrust. Kies je voor een rolgordijn van een semi-transparante stof, dan kun je optimaal genieten van het daglicht. Combineer je deze met bijvoorbeeld gevoerde overgordijnen die tot de grond reiken, dan is het ultieme wow-effect gegarandeerd.

Wil je genieten van de ochtendzon? En wat meer privacy later op de dag? Kies dan bijvoorbeeld voor een shutter, multishade of horizontale jaloezie, dan bepaal jij hoeveel licht je binnenlaat, op elk moment van de dag.

Doordat alle raamdecoratie in heel veel kleuren, prints en motieven beschikbaar zijn, kun je eindeloos combineren. Maak dus van jouw slaapkamer, een echte, maar bovendien functionele, eye-catcher! 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay