lakverf_po20200820142034.webp

Matte of glanzende verf voor binnenhout

Jouw binnenkozijnen toe aan een verfje? Welke kleur kies je dan? En ga je voor matte of glanzende verf? We zetten de voordelen voor je op een rij!

Heb je een huis met een klassiek interieur? En wil je jouw kozijnen in alle elegantie laten shinen? Dan past een glanzende verf daar prima bij. Denk aan ramen in een bijzondere vorm zoals rond of ovaal. Of laat de nis van je huiskamer extra opvallen met een prachtige, glanzende verf. 

Houd je meer van een moderne look, of ga je voor romantisch? Dan zoek je juist naar kleuren die rust brengen en de eenheid van je interieur versterken. Een matte verf past daar goed bij. Kies dan de kleur die jouw ramen en deuren perfect laten ‘blenden’ in je interieur.

Kortom, wil je jouw kozijnen en deuren laten opvallen, als echte eyecatchers die als schilderijlijsten vormgeven wat er buiten te zien is, kies dan een glanzende verf, in bijvoorbeeld zwart, grijs of wit. Wil je dat je kozijnen en deuren goed mixen met de rest van je interieur, dan zorgt een matte verf voor een rustige uitstraling die eenheid brengt. 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay