behangcirkel_bn_walls_bij_groene_bank20200901104325.webp

Van je muur een eyecatcher maken met behang en muurverf

Van de muren in je huis kun je dankbaar gebruik maken om in elk vertrek een style statement te creëren! Met behang, muurverf, schilderstape en een portie creativiteit kom je een heel eind.

Er zijn super stijlvolle en opvallende murals en behangen te koop. Blader eens door de behang- en muralcollecties en kijk welke er voor jou uitspringt. Je kunt een te gek statement maken op je wand met een exotische planten- of dierenprint, een kleurrijk tegelpatroon of met bestaand fotobehang. Maar je kunt uiteraard ook van een foto uit je eigen collectie behang laten maken. Zo geef je er helemaal een persoonlijke draai aan. Ook slim om een behangpaneel te gebruiken dat je aan beide kanten kunt beplakken. Zo heb je twee blikvangers in één.

Een wand een opvallende kleur geven kan ook, maar voor een echt statement ga je iets verder dan dat. Maak er bijvoorbeeld een kunstwerk van houtlatten tegenaan. 
Met schilderstape en diverse kleuren verf kun je mooie grafische patronen maken. Laat één van die kleuren terugkomen in een stoel of bank die je voor de wand zet voor een extra krachtig effect. En wil je de overloop ook eens aandacht geven? Maak dan je eigen lambrisering van verf en behang de rest van de muur in een contrasterende kleur. Je zult zien dat je steeds vaker naar boven wandelt!

En wil je helemaal creatief te werk, maak dan een wand van kaarten en foto’s die je in de loop der jaren verzameld hebt. Of laat een collage van je favoriete snapshots afdrukken op behang. Toch liever wat eenvoudiger? Denk dan eens aan een knaller van een muursticker of een hippe behangcirkel.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay