behang_puberkamer_eijffinger_skin_collectie2020021811075320200218170217.webp

Puberdomein, op de muur

Waar gaat je puber voor als het tijd wordt voor een nieuwe slaapkamer inrichting?

Een meidenkamer moet een kamer zijn die uitnodigt om lekker met vriendinnen te chillen en uren te kunnen kletsen, tik-tokken en snapchatten. Een grote spiegel aan de muur, mooie plantjes en leuke accessoires maken je dochter vast heel blij. Zoons hebben andere behoeftes. Een lekkere gamestoel en een groot bed om heel veel uren in door te brengen. Waar ze vroeger nooit van uitslapen hadden gehoord, lijken ze het nu uitgevonden te hebben.

Maar even terug naar een van de basiselementen. Wat kiest je puber voor de muur? Laat je je puber compleet los gaan, loop je het risico dat je die gifgroene muur, die hij nu het einde vindt, over een half jaar alweer staat over te schilderen. Om dat te voorkomen: stuur subtiel een beetje bij als jij denkt: ‘dit gaat te ver’... 

Denk bij voor de puberzoon aan een mooi fotobehang, of verf de muur in een kleur waar hij niet snel op uitgekeken raakt. Bij meiden kan het vaak net wat uitgesprokener. Een behang met botanische of kleurrijke dessins, of juist verschillend ton sur ton kleuren op de muren. Een ander gaaf idee om van een muur een blikvanger te maken: Verzamel knoppen en bevestig deze aan de muur om alle tasjes, kettingen en riemen te verzamelen. 

Een moodboard maken op een groot vel karton kan je puber zeker helpen! Bijkomend voordeel: zijn ze ook weer even van hun telefoon af! 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay