donkere_pvc_vloer_quickstep20201215170411.webp

Donkere pvc vloer woontrend

De vloer in huis is meestal een onderdeel dat je tijdloos wil houden. Bovendien moet de vloer te combineren zijn met de rest van je interieur. Toch zijn de kleurentrends van 2021 ook terug te vinden in de vloer. 

Niet meer weg te denken uit het huidige interieur zijn is de pvc vloer. En dat is niet vreemd, want pvc heeft een natuurlijke uitstraling, is sterk, vochtbestendig en geluiddempend. Het leuke is dat je pvc vloeren in verschillende kleuren kunt krijgen. Van donkergrijs tot grijsbruin en van een lichte eikenhout tint tot antraciet. Ook kun je variëren in de uitstraling: van tegels tot visgraat. Combineer bijvoorbeeld een donkergrijze vloer met de grijze kleurentrend, of neem een frisse lichte eikenhouten uitstraling als je voor de kleurentrend ‘groen’ gaat. Ook mooi is een donkere antracietkleurige vloer in een zwarte keuken. En met een marmerdessin erin ben je helemaal hip dan hip!

Heb je een houten vloer in huis en wil je die vervangen voor een andere, trendy kleur? Dat kan door de bestaande vloer grondig te schuren en daarna opnieuw te lakken. Het is een hele klus, maar het geeft uiteraard een complete metamorfose. En door het opnieuw gebruiken van je vloer ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Ben je best tevreden met je huidige vloer maar wil je toch een andere kleur toevoegen zonder geklus. Dan zijn er natuurlijk legio mogelijkheden in vloerkleden. Ga met je verf- of meubelstalen op pad wanneer je vloerkleden uit gaat zoeken. Laat één (of meerdere) tint(en) uit je nieuwe kleuren van de wand, meubels of raamdecoratie bijvoorbeeld terugkomen in het kleed. Dat brengt eenheid in je interieur.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay