pvc_tegel_coretec20200813144729.webp

Pvc vloer met tegel uitstraling

PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 

Hou jij ook zo van die ruwe stenen look, maar gaat het je te ver om met echt steen te gaan werken, of vind je dat te koud aan je voeten? Overweeg dan eens een pvc vloer met tegels die eruit zien als steen (steenlook). 

Steen blijft tot de verbeelding spreken door de natuurlijke adering. Net als de houtnerf in hout, geeft deze meandering levendigheid aan het oppervlak. Ook als je het graag strak houdt, bijvoorbeeld omdat je een modern-, of industrieel interieur hebt, is het aan te raden om te kiezen voor tekening in jouw vloer; juist! 

Het laatste dat je namelijk wil is een steriele uitstraling. Een tegelvloer van pc, met de uitstraling van echt steen, doet precies wat je wil; het geeft je huis een ongedwongen authentieke uitstraling. En dat kan eigenlijk in vrijwel elke stijl. Denk aan klassieke marmering, in uiteenlopende kleuren van wit tot grijs en zwart. 

Of hou jij toch meer van het ongedwongen bohemian interieur met ruwe lichtbruine steen van graniet? Of ga je voor de Spaanse finca look met zwart wit gemêleerde kiezels? Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt gemaakt in PVC. 

Qua hardheid doet het trouwens niet veel onder voor het origineel, want pvc vloeren staan bekend om hun veelzijdige kracht. Ze kunnen bovendien in alle soorten ruimtes gelegd worden (ook relatief natte dus). Er zijn kortom weinig redenen om nog voor het origineel te gaan met zulke alternatieven...

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden






















Jouw Decokay