quickstep_hongaarse_punt_donker20201201143009.webp

Praktische vloeren met een warme sfeer tijdens Kerst

Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

De boom versieren, gerechten bereiden, eten en drinken, en misschien nog een dansje doen! Kerst is de ideale tijd om samen met familie door te brengen.

Er mag ook geknoeid worden; in de keuken én aan tafel. Met een onderhoudsarme vloer is dat geen probleem. Denk aan een mooie pvc vloer in houtlook, een vinyl vloer met een hip design of een slijtvaste linoleum vloer. Dat is overigens ook prettig wanneer je na zo’n overdadig kerstdiner een flinke winterse boswandeling hebt gemaakt. Vuil en nattigheid verwijder je zonder problemen van dergelijke vloeren. 

Warmte voeg je toe met een vloerkleed, zo creëer je een zacht ‘eiland’ bij de zithoek bijvoorbeeld.

Mag het wat jou betreft overal zacht zijn, dan kies je voor tapijt. Met een laagpolig tapijt heb je nog steeds een redelijk onderhoudsvrije vloer. Vlekken verwijder je gemakkelijker dan je denkt. En wist je dat er zelfs tapijt is met een betonlook? Dat is dan weer prima te combineren met verschillende kersttrends zoals Pink Forest, Wild Glam en Under the Stars.

Ben je in het bezit van een houten (look) vloer, dan zijn de trends Mountain Lodge, Nature’s Gift en Wonderful Time (cosy en traditioneel) mooi te combineren. Let bij een echte houten vloer erop dat je de kerstboom niet teveel water geeft. Bij een pvc vloer in houtlook is dat geen probleem.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay