zwarte_gordijnen_ahoh20200831172319.webp

Zwarte raamdecoratie voor je woning

Houd jij ook zo van uit het raam staren? Terwijl de zon schijnt, de regen buiten tekeer gaat of je de storm om het huis hoort gieren? De ramen in je huis dienen voor meer dan alleen het licht doorlaten: je kunt ze omtoveren tot ware sieraden in je huis. Ga voor de perfecte raamdecoratie waar je u tegen zegt in veelzijdig zwart.

Zwarte rolgordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. Zeker wanneer je het licht echt buiten wil houden, tover je in een handomdraai de dag om naar de nacht. Maar ook voor andere ruimten in je huis is zwart perfect om je interieur net dat beetje extra te geven.

In je huiskamer brengen zwarte shutters sfeer dankzij het stoere materiaal. Ook het contrast met het daglicht zorgt voor een geweldig effect. Kies je voor zwarte raamkozijnen, dan breng je al het mooie van buiten naar binnen, als een levensgroot schilderij. En bij zwarte raamkozijnen kies je natuurlijk voor witte, liefst houten, jaloezieën!

Ook zwarte vitrage creëert een gevoel van rust en eenheid, en past heel goed in een interieur waarin iedereen zich prettig voelt. Geborgen en gezellig, en niet te vergeten chique en tijdloos. 

Ga je voor zwarte gordijnen? Kies dan bijvoorbeeld voor een gordijn met een print in een kleur die je terugziet in de rest van je interieur. Zo breng je met zwarte raamdecoratie niet alleen sfeer en elegantie in je huis, maar ook een gevoel van geborgenheid en rust. Een echt thuis dus!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay