decokay_design_houten_jaloezieen20201130105158.webp

Raamdecoratie in naturel tint en natuurlijk materiaal

Welke raambekleding past in een natuurlijk interieur? Van bamboe jaloezie tot linnen(look) gordijn, mix en match natuurlijke materialen en kleuren. Zo blijft het in balans. Laat je inspireren door het buitenleven aan de andere kant van je raampartijen!

Raambekleding in naturel tinten -en dat hoeft heus geen wit, grijs en beige te zijn- zorgt voor een heerlijk rustige sfeer, net zoals je die in de natuur ervaart. Combineer eens een plissé met een kamerhoog linnen gordijn in een groene kleur op een groot raam. Of een transparant, lichtroze rolgordijn met een (inbetween) gordijn in dito tint. 

Met houten of bamboe jaloezieën haal je letterlijk de natuur naar binnen. Ze passen in vrijwel elke woonstijl en zijn tevens ideaal te combineren met overgordijnen. Fijn van deze raambekleding is dat het ook voor ramen met bijzondere vormen op maat gemaakt kan worden. Je kunt kiezen uit meerdere houttinten en lamelbreedtes. 

Wil je het wat frivoler, duik dan eens in de collecties gordijnen met botanische prints. Neem je een bloemenpatroon, bladeren of toch die exotische jungle? Zolang je niet te veel kleuren combineert, blijft het er harmonieus en natuurlijk uitzien. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay