toppoint20201103171000.webp

Houten jaloezie en overgordijn voor chalet interieur

Wanneer je de chaletstijl bij jou thuis toepast, moet het natuurlijk helemaal kloppen. Nu je de muren donker hebt geverfd en een mooie PVC-vloer of laminaat met houtlook in huis hebt, mag de perfecte raambekleding natuurlijk niet ontbreken. Gordijnen of houten jaloezieën: wat kies jij?

De chaletstijl staat gelijk aan hout, daar kunnen we niet om heen. Ook voor de ramen staat hout prachtig! Het is ook nog eens super hip, want hoe vaak zien we tegenwoordig houten jaloezieën voor de ramen als je langs de huizen loopt?! Houten jaloezieën in donker eiken, antraciet of zwart passen perfect in de winterse chaletstijl. Of shutters. Kies voor oak, donkergrijs of zwart. 

Liever geen jaloezieën? Dan zijn overgordijnen in donkere kleuren een goede optie. Gordijnen met een grove structuur passen perfect bij deze woonstijl, omdat het een natuurlijke uitstraling heeft. Donkergroen, donkerbruin, donkerrood of donkerpaars zijn kleuren die binnen deze stijl mooi tot hun recht komen. Om jouw huis een extra chique tintje te geven, kies je voor fluwelen of velours overgordijnen. 

Overdag mogen de beige inbetweens dicht blijven om een knusse sfeer te creëren. En ‘s avonds trek je de aubergine overgordijnen dicht en steek je de kaarsen aan...

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay