nterfloor_dynamic_gordijn_vloer20210719124830.webp

Combineren van raambekleding en vloer

Een vloer vervang je niet zomaar, maar wat doe je als je een andere stijl in je interieur wil aanbrengen? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga aan de slag met je raamdecoratie en breng de sfeer in huis die jij wilt!

Als je denkt aan een make-over van je interieur, denk je misschien meteen aan het vervangen van je vloer, andere kleuren op de muur en nieuwe meubels. Wil je het wat kleiner aanpakken en toch een hele andere stijl aanbrengen in je interieur? Ga dan aan de slag met je raamdecoratie. Een kleine aanpassing kan al wonderen doen.

Heb je een vloer die nog jaren mee kan, maar wil je gewoon wat anders zonder al teveel werk? Ga dan uit van de sfeer die je wil bereiken. Heb je bijvoorbeeld een pvc vloer in betonlook, dan kun je daar eindeloos mee variëren. Houd je van een moderne look, kies dan voor een plissé-gordijn in een donkere kleur. Dat geeft meteen een industriële uitstraling. Stoer in een handomdraai.

Liever een landelijke stijl, dan kun je gaan voor shutters, die een gevoel van ruimtelijkheid meebrengen. Ga je voor shutters in een lichte kleur, en kies je wat accessoires in bijvoorbeeld roze, lichtgroen of lichtblauw, dan heb je meteen een romantische look & feel te pakken. Zo maak je met kleine aanpassingen, jouw interieur weer helemaal zoals jij het hebben wil! En daarvoor kun je je vloer lekker laten liggen.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay