me_time_vloer_coretec20200819162428.webp

Een rustige vloer voor je relaxplek

De juiste vloer draagt bij aan een serene atmosfeer en een hygiënische ruimte waar je ongestoord kunt ontspannen. Of dat nou in bad, in bed of in een luie stoel is. Ga voor praktisch, stofvrij, zacht, behaaglijk en licht.

Om de vloer te laten passen bij de ruimtes in huis waar jij kunt bijtanken, is het van belang dat hij geschikt is voor het doeleinde. Dus wil je er in kleermakerszit op zitten, of je yogamat op uitrollen, dan is een behaaglijke pvc, houten of kurkvloer die makkelijk schoon te houden is wel zo fijn. Maar wanneer je uit bed stapt, wil je met je voetjes lekker wegzakken in een zachte ondergrond. Dan kan tapijt weer heel aangenaam zijn. 

Dus ga je voor tapijt, een pvc-vloer met vloerverwarming, een strakke gietvloer, een natuurlijke houten vloer of toch praktisch vinyl? Het is aan jou. De kleur en/of patronen zijn hierbij essentieel. Je wil immers dat een vertrek ruimtelijk, rustig en schoon oogt.

Drukke patronen, vlammen, knoesten en donkere kleuren zijn dan niet zo’n aanrader. Ga liever voor licht, egaal en effen. Een vloer die mooi is afgewerkt met nette plinten en waar niet te veel meubels op staan werkt eveneens rustgevend. Je ergeren aan rommel of loshangende kabels bevordert je gemoedsrust niet. Plinten met een kabelgoot zijn daarom een aanrader als je elektriciteitsdraden uit het zicht wil hebben. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay