robuuste_vloer_quickstep20201104124203.webp

Robuuste houten vloer met kleed in je chalet

Door de juiste vloer te kiezen, maak je van jouw huis een écht chalet! Hout of houtlook geeft een warme sfeer en past goed bij de winter. We inspireren je graag voor de juiste vloerkeuze als jij de chaletstijl in jouw huis wil creëren.  

We kunnen er niet om heen: de chaletstijl staat bekend om het gebruik van heel veel hout. Dus ook op de vloer kunnen we ons uitleven met hout, of houtlook. Een budgetvriendelijke variant is laminaat. Bovendien is laminaat ook een praktische keuze, want het is gemakkelijk schoon te houden. En het gaat jaren mee, want laminaat is slijtvast en super sterk! 

Hoe donkerder de kleur van het laminaat is, hoe beter het past bij de chaletstijl. Ga dus voor donker eiken of een oak-look. De chaletstijl mag best een beetje stoer zijn, dus kies voor bredere planken, het liefste met veel knoesten en nerven. Een brede en lange plank oogt overigens ook rustiger en super chique. En die vloer style je natuurlijk helemaal af met een een lichte schapenvacht, voor wat extra contrast.

Naast een schapenvachtje op de vloer, zijn in de chaletstijl vloerkleden ook onmisbaar. Dan krijg je tenminste ook geen koude voeten! Kies voor een karpet met een natuurlijke uitstraling, zoals bijvoorbeeld wol! Heb je gekozen voor een donkere vloer? Dan staat bijvoorbeeld een paars of bordeauxrood wollig vloerkleed prachtig!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay