rococo_desso_visgraat20200701170729.webp

Visgraatvloer bij Rococo woonstijl

Van een houten visgraatvloer tot vinyl vloer in gebroken wit. Een vleugje Rococo in je interieur geeft je keuze uit vele vloeren, als het maar licht en ruimtelijk is.

De droom van vele huizenbezitters is een houten vloer met visgraatmotief. En dat is ook niet zo vreemd. Zo’n klassieke vloer geeft een warme uitstraling, maakt de ruimte optisch groter en past in diverse stijlen. Ook als je op de Rococo toer gaat!

Een visgraatvloer kan behalve van echt hout tevens van pvc, vinyl of laminaat zijn. Verdiep je in de voors en tegens van elk materiaal om een voor jouw woning juiste keuze te nemen. Denk aan geluiddemping, isolatie, mogelijkheid tot vloerverwarming, onderhoud en duurzaamheid. En wat kleurkeuze betreft, neem eens een heel lichte tint (off white bijvoorbeeld) om je pastelkleuren op de wand nog beter bij uit te laten komen!

Vloerkleden zijn de kers op de taart in huis. Leg er een in je zithoek, een andere in de hal en weer een andere onder de eettafel om de ruimtes in je woning te kaderen. In deze Rococo stijl kies je voor barokprints die uitgevoerd zijn in lichte- en pastelkleuren, eventueel met een spikkeltje goud erin. Denk ook aan een roze handgeknoopt Perzisch tapijt of een lichtgeel vintage-achtig kleed met verweerde uitstraling. Twee kleden combineren die elkaar overlappen maakt het nog spannender!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay