rolgordijnen_voor_het_raamkopie20200415131754.webp

Rolgordijn voor het raam

Standaard rolgordijnen zijn één van de meest praktische vormen raambekleding. Het systeem is simpel, je rolt de stof eenvoudig op - of af en je kunt ze dus half of helemaal opentrekken. 

Er is bovendien geen raambekleding waarmee je zó goed een ruimte kunt verduisteren.  Dit heeft alles te maken met het feit dat je een rolgordijn idealiter precies in het kozijn hangt. Daardoor is er weinig ruimte voor verstrooiingslicht aan de zijkanten.

Maar er is ook een moderne, momenteel zeer trendy variant op het klassieke rolgordijn, en dat is het duo rolgordijn, ook wel multishade genoemd. Deze verdient bijzondere aandacht door zijn smart design. Twee lagen stof schuiven over elkaar, waarvan één niet transparant is, en de andere wel. Door de banen in een bepaalde stand te rollen, heb je dus wél, of geen inkijk. Hetzelfde geldt uiteraard voor direct zonlicht. Als je de gesloten stand kiest, heb je meteen ook geen inkijk meer. Het daglicht kan (bij lichte kleuren) echter nog gewoon binnenvallen. Door de enorme keuze qua kleuren en stoffen, passen duo rolgordijnen in ieder interieur. 
Wist je trouwens dat duo gordijnen de warmte vasthouden? Een leuke bijkomstigheid voor zulke fraaie raamdecoratie.

 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay