veelzijdigekleurvanhetjaar20210929173318.webp

Kleur van het jaar van Decokay

Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?

Doordat alle Decokay filialen dag in dag uit bezig zijn met interieur (van verf en behang tot vloeren en raamdecoratie) ontstaat een fingerspitzengefühl waar je als klant iets aan hebt. Dat is dan ook precies de reden dat er een vaste clientèle base is die nog dagelijks groeit.

De ideale eigenschappen van een kleur zijn lastig te duiden. Het is een kwestie van smaak tenslotte - toch? Wie het leuk vindt om interieurtrends te volgen, weet echter wel beter. Ideale kleuren geven ruimte aan andere kleuren, en voegen zich bijna geruisloos in je bestaande interieur.

De stylistes van Decokay bundelden daarom de krachten, om te komen tot de ultieme sfeermaker in je interieur dit jaar: Rustic Rosé! Het is een kleur die warmte en rust brengt, en die tegelijk karakter heeft.

Dus ook als roze van nature niet jouw favoriete kleur is; Rustic Rosé is alles behalve ‘meisjesachtig’! Gecombineerd met de aardse trendkleuren van het moment, wordt het een subtiele eyecatcher. Samen met trendy blauw of groen (veel planten zijn nog steeds ‘hot’!) ontstaat juist een krachtig sprekend geheel.

Rustic Rosé heeft alle kenmerken van de perfecte kleur voor jouw interieurstijl. Het is een zachte pastelkleur, met tegelijk een volle diepte, waardoor hij perfect aansluit bij jouw interieurelementen, van natuurlijke materialen als hout, tot zacht fluweel, glanzend goud, of ruw beton. Dat is dan ook precies de reden dat hij goed past in alle hedendaagse woonstijlen zoals urban/retro, basic- en hotel chique!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay