olivesprigfoto120210915164329.webp

Sigma kleur van het jaar Olive Sprig

We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar op rake wijze.

Ben jij ook bezig geweest met het opnieuw indelen van je woon-, leef- en werkruimte, en zoek je alleen nog de perfecte kleur? Olive Sprig (PPG1125-4), de kleur van het jaar 2022 van Sigma, is een veelzijdig, zacht- en elegant grijsgroen.

Het mooie van deze kleur is dat hij tegelijk iets dromerigs en verleidelijks heeft, en tóch kleur geeft. We zijn namelijk wel een beetje klaar met saaie, nietszeggende grijze-muis interieurs. Er mag tenslotte weer geleefd worden!

Wat je vaker ziet bij ‘vol gepigmenteerde naturels’ is dat ze zich kameleontisch voegen naar andere kleuren, en zo een zeer harmonieus palet tot stand brengen. Kleuren die dit goed doen, zijn simpelweg de beste basiskleuren voor een interieur!

Combineer je Olive Sprig met smaragdgroene, handgebakken tegels in de badkamer, of een mosgroene fluwelen sofa, dan heb je de ultieme bohemian-/African stijl te pakken. Daarbij passen messing elementen net zo goed als eiken-, acacia- en kersenhout look vloeren.

Maar ga je voor een betonlook vloer- of muur erbij, dan krijg je die warme verstilling waarbij industrieel niet kil wordt, maar knus blijft. Voeg wat zwarte staalelementen toe en voilà.

Ben jij een romanticus in hart en nieren? Deze kleur neigt ook zeer naar de bekende oud Engelse landhuis kleuren, waarbij brocante- en statig witte elementen vooral lichtheid geven aan het interieur. Of ben je meer een Scandinavisch wonen fan? Ook dán past deze kleur perfect. In een rustig, licht palet, aangevuld met neutrale pastels en licht hout.

Een kleur om naar hartelust mee te experimenteren dus!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay