silhouette_shades_l_uxaflex20200407165250202004231331012020042314450020200602160848.webp

Silhouette® Shades van Luxaflex®

Luxaflex® staat bekend om haar exclusieve producten. Deze Silhouette® Shades zijn een mooi voorbeeld van raambekleding waarvan je wilde dat je er eerder van had gehoord. 

Zoek je toevallig naar nieuwe raambekleding? Dan ben je echt verkocht als je de Silhouette® Shades van Luxaflex® ziet. Over smaak valt niet te twisten zeggen ze… Maar wie dit niet ingenieus mooi vindt, moet toch echt nog eens goed kijken. 

Het zijn lamellen, of nee, toch niet, ze zijn gemaakt van zachte stof, zoals tegenwoordig ‘on trend’ is, want aaibaar is ‘in’. Maar een deel van de shades bestaat uit zijdeachtige transparante voile stof. Door deze twee delen stof met lamellen op een bepaalde stand ten opzichte van elkaar te draaien, ontstaat een dubbel/duo effect waardoor je eindeloos met zonlicht  kunt spelen. (Ze kunnen ook helemaal open getrokken worden, maar daar zijn ze eigenlijk gewoon te mooi voor…)

Het mooie van de shades, is dat ze eigenlijk een heleboel soorten raambekleding ineen combineren. Het zijn in bepaalde stand net inbetweens, maar ook net jaloezieën. Alleen blinderen normale jaloezieën niet voor 99% het zonlicht als je ze sluit. Deze shades wel. Ook in lichte kleuren dus. Daarover gesproken; de Silhouette® Shades zijn er in vele wittinten (Originale) maar ook in de trendy warmere kleuren (de Matisse). Die gekleurde varianten hebben een gekleurde transparante stof aan de voorkant, en een witte aan de achterkant.

Ze hebben het praktische gemak van een ouderwets rolgordijn. Maar daar is uiteraard niets oubolligs aan. Want Luxaflex® zou geen marktleider zijn als het niet ook voor bedieningssystemen koploper was. Zij hebben bijvoorbeeld de gemotoriseerde PowerView® uitgevonden. Daarmee bedien je alles elektrisch en op afstand (zelfs via je telefoon). Of het LiteRise® en het SmartCord®. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar mooi wordt het zeker!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay