thuiswerken_met_uitzicht20210702111825.webp

Behang in interieur werkkamer

Een werkplek verdient een eigen aankleding, zelfs als je een thuiswerkplek in de woonkamer hebt gecreëerd. Maar heb je de luxe van een aparte werkruimte, dan kun je echt uitpakken.

Sinds het thuiswerken een vogelvlucht nam, zijn veel mensen op zoek gegaan naar extra ruimte binnen de bestaande setting in huis. Wie echter een kamer ‘over’ had, kon echt zijn hart ophalen.

Wat is er nu leuker dan een ruimte omtoveren tot een mooie, op zichzelf staande werkplek? Wie van interieurstyling houdt, kun je bijna geen groter plezier doen. Je kunt met kleine ingrepen groots resultaat bereiken, en je hoeft je niet te laten beperken door bestaande stijlelementen.

Of je nu de zolderverdieping of de voormalige babykamer bent - of wil - gaan verbouwen, de muren spelen een centrale rol in jouw mini make-over! En nergens kun je zo mee uitpakken als met behang.

Nu is één en hetzelfde behang op alle muren eigenlijk passé. Het nieuwe behang speelt een centrale rol op één enkele muur, als eye catcher. Door bijvoorbeeld voor een bladeren behang te kiezen, tover je de werkkamer om tot gezellige jungle. Muurtje over? Dan laat je muurverf op kleur mengen… van een tint uit het behang!

Maar ideaal voor deze ruimte, zijn de zogenoemde murals of fotobehang. Dit zijn wandvullende enkele afbeeldingen, die veelal op maat geleverd kunnen worden. Wanneer je een mural kiest met diepte en uitzicht, kun je tegen een dode muur aankijkend, toch wegdromen van een ver zeegezicht, een oase van rust in de woestijn, of van die ene heerlijke vakantie, met een persoonlijke herinnering op de wand.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay