dib_horizontale_jaloezie20210929174831.webp

Ideeën voor raamdecoratie in je interieur

Bij een nieuwe inrichting hoort nieuwe raambekleding. Maar het mooie van de tegenwoordige raambekleding is dat je hele interieur een upgrade krijgt als je ze plaatst. Het kan - maar je hóeft dus niet voor een complete verbouwing te gaan.

Als er iets gemakkelijk te vervangen is zonder zaagsel, verf aan je kleren of rommel, dan is het wel raambekleding. En laten we eerlijk zijn; niet iedereen doet elke twee jaar een volledige interieur upgrade. Maar… die gordijnen hangen er waarschijnlijk al een beste tijd. Zo gaat dat vaak met iets dat je ooit mooi vond.

Smaken veranderen echter, net als trends. Niet dat je overal altijd blind achteraan moet lopen, maar de ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie staan in verhouding als VHS tot streaming video...

Denk dan ook meteen groots! Zo kun je tegenwoordig je hele huis voorzien van elektrisch bedienbare raambekleding. Met een app zet je alles open of dicht. Daarover gesproken; ga jij voor een alles-in-één oplossing, of voor twee lagen? Traditioneel was het vitrage of jaloezieën met overgordijnen. Dat kan nog steeds, maar als je de nieuwe mogelijkheden ziet, wordt het nog een spannende keuze…

Moderne woonstijlen houden van strakke duo rolgordijnen, plissés of dupligordijnen (die laatste voelen zich trouwens bijna overal thuis). Bohemian of etnische interieurs krijgen een complete upgrade met shutters. En zacht golvende gordijnen… Tsja, die behouden hun charme tot in het einde der dagen… Semi transparante inbetweens combineer je met stoere overgordijnen. (Met ook hier allerlei nieuwe snufjes als ‘afwasbaar, brandveilig, akoestisch, 100% duurzaam, isolerend… You name it!)

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay