betonlook_tegel_decokay_design20201008134652.webp
betonlook_tegel_decokay_design2020100813465220201016162610.webp

Vloertrend: grote planken en stroken in houtlook of betonlook

Een mooie basis voor je interieur begint bij de vloer. Het veranderen van de vloer is een klus waar je niet elk jaar op zit te wachten, dus als je het doet, doe het dan goed en vooral ook duurzaam. Kies een vloertype waar je de komende jaren niet op uitgekeken raakt maar dat wel voldoet aan jouw wensen en past bij jouw stijl. Is jouw vloer aan de beurt om aangepakt te worden? Lees dan over de trends.

Hout is nog steeds een populaire vloerbedekker. Of dat nou in de natuurlijk, pvc of laminaat variant is. Ook is het keramisch parket van tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. Als je op zoek bent naar een houtlook vloer die onderhoudsarm en krasvast is, dan is pvc een fijne vloersoort voor jou. Er is een ruime keuze in het dessin en de manier waarop je het legt, bijvoorbeeld de nog steeds populaire visgraat of iets minder bekende Hongaarse punt. 

Hou je van strak? Een gietvloerlook of betonlook vloer past bij een industriële en moderne uitstraling. Deze combineer je voor een comfortabel en warm effect met een mooi vloerkleed. Vloerkleden van  natuurlijke materialen zoals jute, bamboe, kokos, wol of katoen maken een strakke vloer minder kil maar voegen de juiste hoeveelheid sfeer en warmte toe. 

Ook de zogenaamde portugese tegeltjes doen het nog altijd goed. Vooral in kleinere ruimtes, zoals een hal of toilet, waar deze vrolijke tegels niet te snel als te druk ogen. Kies gerust voor een vinyl met deze unieke print of een pvc-variant.

De vloertrend voor 2021 zit misschien wel in de grootte. De XXL ‘pvc tegel’ in marmer of matte variant behoren tot de toppers. Het grote voordeel van extra large tegels is dat ze de ruimte mooie grote en strakke lijnen geven. En vaak een ruimtelijk effect hebben. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay