de_ideale_kleur_voor_je_slaapkamermuur___as_creations20210121165113.webp

Behang en muurverf kleuren en trends slaapkamer

Is je slaapkamer toe aan een make-over? En wil je ‘m omtoveren tot een waar paleis, waar je naast slapen, ook helemaal tot rust kunt komen? Lees dan snel verder met welke kleuren je jouw slaapkamer, de mooiste én rustgevendste plek in huis maakt!

De kleuren in je slaapkamer bepalen de sfeer. Dus ga je voor een koelere uitstraling, kies dan voor een veelzijdige kleur zoals blauw. Ga je voor een zachtere uitstraling dan is groen ideaal. Deze kleur creëert rust in je interieur en is een perfecte basis voor andere kleuren zoals roze of een aardetint.

Combineer kleur met print
Niet alleen de kleur bepaalt de sfeer, ook een print kan je slaapkamer tot leven brengen.

Wat dacht je van een behang met een geometrische print, dat de ruimte een stoer uiterlijk geeft. Of contrasterende kleuren, zoals blauw met een gele of oranje print, dan is je slaapkamer een ware lust voor het oog.

De natuur in je slaapkamer
Houd je van de natuurlijke kleuren? Dan is een behang in een neutrale kleur met een bloemendessin of plantenprint jouw match. Of ga voor een fotobehang van jouw favoriete vakantiebestemming; met wuivende palmen of juist een wereldse skyline, dan is jouw slaapkamer helemaal de ‘place to be’.
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay