zwarte_kozijnen_flexa20200408121022.webp

Verf voor deuren en kozijnen

Verf voor deuren en kozijnen nodig? Wij hebben producten in huis, van voorbewerking en reparatie, tot en met afwerking.

Als de muren er spic en span uitzien, dan kun je met de kozijnen en deuren natuurlijk niet achterblijven. Raamkozijnen en deurposten worden nog wel eens vergeten. Toch zijn het ongemerkt de eyecatchers van je hele interieur. Dat merk je echter pas op het moment dat je ze weer in het zonnetje zet. Hetzelfde als met een vergeeld plafond, daar wacht je ook vaak te lang mee.

Zeker kozijnen zijn ook vaak geverfd in een lichte kleur. Het gevolg is ook daar soms vergeling. Maar deurposten (zeker matte) nemen ook in de loop der tijd best veel huidvetten op, wat ook wat donkerdere plekken geeft die je niet altijd weer weg kunt poetsen. In die twee factoren die we net noemen, moet je dan ook de oplossing zoeken als je aan de slag gaat om je kozijnen weer opnieuw te verven.

Kwaliteit is letterlijk alles als het om verf gaat. Deuren worden bovendien ook nog eens intensief gebruikt. De juiste ondergrond - en afwerking - zorgen niet alleen voor een optimaal, maar ook voor een duurzaam resultaat. Dus van primer en grondverf tot kwast en schuurpapier. En van diverse soorten lak tot beits, wij weten precies wat je nodig hebt.
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay