wijzonol_muurverf20200406134937.webp

Welke muurverf kopen

Verf voor op de muur is in diverse afwerkingen te krijgen: afneembaar, mat of glanzend.

Zoveel mensen, zoveel smaken. En daarover valt niet te twisten… Welke kleur verf kies jij op jouw muur? En waar is de muur van gemaakt? Heb je een gestucte muur - of juist een grove korrel? Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om te kijken naar de ondergrond. Welke voorbewerking nodig is, en welke producten je het beste kunt gebruiken.

Vragen waar onze daarvoor opgeleide adviseurs je graag tips voor geven. Zij kunnen je vertellen waar je op moet letten bij het verven van een wand, tot aan de kleurkeuze en het soort verf. Tegenwoordig is het namelijk niet vanzelfsprekend dat je ‘gewoon’ een pot latex koopt. Muurverf is er bijvoorbeeld in super mat uitvoering, die weer niet te verwarren is met kalkverf, en waar je ook prachtige effecten mee kunt toveren op de wand, of in glanzende uitvoering.

De techniek heeft bepaald niet stilgestaan en dat is bij verf goed zichtbaar. Er is zelfs afneembare verf, die zelfs in keukens of op het toilet gebruikt kan worden gebruikt bijvoorbeeld. Om de juiste keuze voor muurverf te maken, moet je eigenlijk eerst weten wat er allemaal mogelijk is. We helpen je graag op weg!
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay