parade_chantelle20200504104518.webp

Vloer voor jaren, op de vloer

Met een vloerkleed of karpet op maat zorg je voor de finishing touch van je vloer én je interieur. Want ze zorgen voor demping, comfort, isolatie en zijn ook nog eens een ware eyecatcher!

Een vloerkleed geeft je houten, pvc, laminaat- of gietvloer een mooie, warme uitstraling. Je kunt kiezen voor een leuke print, een fraai patroon of juist een egale kleur. Het is tevens een manier om een bepaalde leefruimte af te kaderen. Bijvoorbeeld in de zithoek, of neem een kleed onder de eettafel. Maar denk ook eens aan een overgang in de living van zit- naar eethoek waar je een vloerkleed plaatst. Het is bovendien vaak een nuttige toevoeging in je interieur voor de akoestiek, omdat een kleed geluiden dempt. 

Een voordeel van een vloerkleed op maat is natuurlijk dat je het helemaal zelf kunt samenstellen en kunt laten maken in precies de afmetingen die in jouw interieur passen. Bij sommige leveranciers kun je zelfs meerdere verschillende patronen of kleuren mixen en bepaal je ook welke afwerking het kleed krijgt. Het is tegenwoordig overigens trendy om twee vloerkleden op elkaar te leggen of elkaar te laten overlappen. Je kunt dit zo speels en gedurfd maken als je zelf wil. Drukke prints met rustige of een combinatie van verschillende materialen zoals sisal en wol. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay