voorjaarskriebels_luxaflex220200318171016.webp

Voorjaarsklaar, de basis

Je rijdt na een drukke werkweek je weekend tegemoet. Dat het nog licht is onderweg naar huis, is extra mazzel. Wat een fijn besef, de dagen worden langer. Zo kun je extra energie en tijd steken in het zomerklaar maken van je huis en tuin. 

Wat ga jij doen dit weekend? Er is mooi weer voorspeld, een pril voorjaarszonnetje, nog wat fris, maar droog! De buitenboel is er wel aan toe om weer even aangepakt te worden. Gaat het bij jou ook kriebelen zodra de eerste zonnestralen schijnen? Poppen de klusjes spontaan op?

De groene aanslag van de tuintegels verwijderen, bloembollen planten, de tuinset uit de schuur, nieuwe kussens en mooie voorjaarsbloeiers kopen. Zo ken je er vast nog wel een paar. En dit is dan nog maar de tuin. 
Wordt het dit jaar ook niet eens tijd voor een fijne buitenzonwering? Met die mooie zomers van tegenwoordig, echt geen overbodige luxe. Want hoe heerlijk het ook is als de zon schijnt, het liefste hou je in de zomer je huis wel lekker koel.

Oh ja, en voor de slaapkamer moet je dit jaar ook echt eens op zoek naar een goede hor die alles wat vliegt, kruipt en kriebelt tegenhoudt. 

Van de ene klus rol je zo in de andere, maar gelukkig is je weekend nog lang en geeft de zon je volop energie! 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay