voorjaarskleed_desso_finaly_vinyl_groene_bladeren20200319140919.webp

Voorjaarsklaar, op de vloer

In de winter is niets zo lekker als een heerlijk warm en dik karpet of vloerkleed onder je voeten. Maar als het voorjaar zich aandient, kan dat dikke, warme kleed plaats maken voor een natuurlijke, zomerse variant. 

De eerste zonnestralen… Wie krijgt het daarvan niet op z’n heupen? De drang om alles te veranderen begint vaak bij iets kleins, zoals een vloerkleed, en als je dan eenmaal begonnen bent, is het hek van de dam.  

Een vloerkleed of karpet kon vroeger nog wel eens iets oubolligs hebben, maar dat is nu echt niet meer zo. Er zijn veel soorten vloerkleden van ontelbare merken en in vele stijlen. Je kunt met je vloerkleed een echt statement maken, door bijvoorbeeld een mooi patroon of een bijzonder materiaal. Vloerkleden kun je kant-en-klaar kopen maar ook op maat laten maken, en van je favoriete tapijt.

Je brengt rust en eenheid aan in je interieur met een vloerkleed en geeft de ruimte een warme en comfortabele uitstraling. Laat een kind kiezen waar te spelen, op de harde vloer of op een comfortabel kleed. Het antwoord is bij voorbaat al gegeven. Met een vloerkleed verbind je losse elementen in je kamer tot een geheel. Dus heeft jouw kamer nog iets nodig? Denk dan eens aan een vloerkleed!

En zodra de temperatuur buiten stijgt, verwissel je warm hoogpolig voor koel jute of linnen (look).  

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay