pure_en_original_kerst20201201133356.webp

Kerst trend is uitbundig

Haal jij je oude kerstspullen weer van zolder? Of ben je een beetje uitgekeken op die rode ballen? De nieuwe kersttrends van dit jaar zijn wel heel mooi, dus waarschijnlijk moet je de dozen op zolder een jaartje laten staan.

Je huis in kerstsferen brengen kan op diverse manieren. Pak je het groots aan met een versierde boom, kerstdecoraties door je hele huis, Mistletoe boven de deur en honderden lichtjes aan de buitengevel? Of houd je het bescheiden met een paar kerstsokken bij de schouw en accessoires in warme wintertinten? Hoe dan ook, het is altijd leuk en inspirerend om de kersttrends te bekijken. Bepaal in hoeverre je jezelf en je interieur erin onderdompelt!

Warm winters, de sfeer van een luxe houten berghut in de sneeuw waar de kachel lekker snort, is een trend die elk jaar terugkomt. Want dat is wat we eigenlijk willen: een witte kerst en een knus huis. De kleuren van ‘Mountain Lodge’ zijn dit jaar wel warmer dan anders. Voordeel van deze trend is dat het bij vrijwel elke woonstijl- en kleuren te combineren is. Dat geldt ook voor ‘Under the Stars’, een trend waarin wolwit, champagne, camel brown, zwart en een vleugje lila de hoofdrol spelen.

Ben je fan van de huidige droogbloementrend en heb je stiekem meer zin in het voorjaar dan in kerst? Dan is ‘Nature’s Gift’ iets voor jou. Planten en droogbloemen mogen hierin niet ontbreken. Veel echt groen, maar ook de kleur saliegroen, warm grijs en lila sieren deze trend.

Wat meer over de top zijn de trends ‘Christmas Eve’, kerst op een Frans wijnlandgoed, en ‘Wild Glam’. Bij Christmas Eve gaat het om de traditionele en klassieke kerstkleuren maar de ode aan wijn is toegevoegd en het luxe landelijke gevoel van een Frans landhuis. Bij Wild Glam spring je uit de band met exotische dieren en prints en warme gouden kleuren. Uitbundig en glamorous!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay