eijffinger_mini_me_39908220210318174902.webp

Behang voor de kinderkamer

Heeft je oogappel een groeisprong gemaakt en is hij of zij toe aan een nieuwe fase? Zonder enig meubelstuk te vervangen, behaal je voor een make-over groots resultaat met kinderbehang!

Of je nou een stoere astronaut in spé in huis hebt, een coureur, een girly girly pink meisje, of een lekker ondernemende doerak, voor ieder kind is er behang dat precies de juiste sfeer creëert om bij weg te dromen.

Misschien herinner je je zelf nog wel hoe je vroeger naar het behang staarde als je niet kon slapen. In de kinderkamer kun je dan ook echt een verhaal vertellen. Een greep uit de mogelijkheden.

Wat dacht je van een eigen ‘onbewoond eiland’… De droom van ieder kind. Het moderne sprookjesachtige jungle behang dat door vooraanstaande merken gemaakt wordt, is werkelijk adembenemend. Slingerende apen aan lianen, schichtige hertjes die je aankijken vanaf een stille open plek in het bos, of een feestelijke samenkomst van alle aaibare dieren in het bos. Fantasie en werkelijkheid lopen in elkaar over, zoals hoort bij een goed kinderverhaal.

Voor boefjes, wildebrassen en onderzoekend kroost is er wat stoerder behang. Wat dacht je bijvoorbeeld van dinosaurus behang voor de avonturiers, met grote brullende megalosaurussen? Of een crossbaan voor auto’s, een luchtballon, een wereldkaart, of graffiti aan de wand voor je hippe puber. Alles daartussenin blijft dezelfde sfeer uitademen van wegdromen. Of het nu een diepblauwe sterrenhemel is,een stralende regenboog, of een levend aquarium.

Voor alle jong volwassenen, pubers en tieners die liever niet in een verhaal terechtkomen, zijn er hippe, luxueuze en trendy prints zoals geometrische vormen, zwarte stippen, goudkleurige hexagons of een dierenhuidprint.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay