flexa_kinder_kamer_trend_20202020012911224620200210104107.webp

Jongenskamer, de accessoires

Een jongenswalhalla krijg je al snel door de juiste accessoires. Voor de een is dat een tipitent en voor de ander een wandvullende poster van zijn voetballegende. Kies je een stijl, bijvoorbeeld alleen blank houten items, of een thema, zoals de favoriete voetbalclub van je zoon?  

Houten ringen aan het plafond, houten dierenfiguren die leuk zijn om te zien én om mee te spelen en houten open huisjes waar je iets in kunt zetten. Ach er is zoveel leuks voor op de jongenskamer dat ook nog eens stijlvol is! Voordeel van dergelijke houten accessoires is dat het rustig oogt. Daarom is een lichte houtlook-vloer ook een échte aanrader.

Maar die rust kun je ook bewerkstelligen met alles in dezelfde kleur. Te cool toch: opbergkratten, bureaulampje, beddengoed, zitzak, wandplanken en een klimnet aan het plafond in het blauw! En is je zoon gek op sterren en het universum, dan zijn die blauwe items ook te vinden met sterretjes of planeten. Zijn vliegtuigen toch meer favoriet? Snuffel dan op internet of in leuke (vintage) winkeltjes naar een mooie vliegtuiglamp en beddengoed met straaljagers erop. 

Wanneer je een wand met schoolbordverf schildert, kan er naar hartenlust op gekrijt worden en kunnen jongens zelf hun thema eraan geven. En wat dacht je van whiteboard-verf: dan maak je van een muur een groot canvas voor jouw kunstenaar. Hang ook eens een vlaggetjeslijn aan de muur of boven het bed. Die kun je eenvoudig maken in de favoriete kleuren van je zoon. Hetzelfde geldt voor originele haken of knoppen op de wand. Struin met je zoon marktjes af (of het internet) naar ‘ophangers’ in zijn smaak.  

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay